Chef & Sommelier

Chef_SommelierA Chef & Sommelier a francia étkészlet márka a gasztronómia és bor szakértőinek. A cég a francia tradíción alapuló élet művészetét öregbíti, élénk érzelmeket és egyedi élményeket testesítve meg, melyek az alkotás és innováció szívében elevenednek meg. A Chef&Sommelier kreatív, elegáns és egyszerű kategóriái a leghagyományosabb és legmerészebb asztalokat is lefedik. Kiemelik az alkotásokat és a szelekciókat, felébresztve az ügyfelek érzékeit, biztosítva a prémium szolgáltatás és megkönnyítve az ízlelés élvezetét. 

A Chef & Sommelier az élet művészetét testesíti meg, ami a francia gasztronómia és borászat gazdagságát testesíti meg. A márka a sokoldalú étkészlet, üvegáru és evőeszköz kollekcióit letisztult és elegáns vonalakkal tervezi meg. Ez az egyedi vonás jól megfigyelhető az legexkluzívabb vacsorákon. A Chef & Sommelier formatervezése az innováció világát képviseli, ahol a legmagasabb igényeket támasztó szakemberek a saját tapasztalataikból merítenek ihletet, hogy felébresszék vendégeik érzékeit és felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg az ízlelőbimbóikat.

Szenvedély, tökéletesség és magas elvárások eddig még soha nem horgonyoztak ilyen mélyen az üzleti életben. A Chef & Sommelier kollekcióinak szívében az élvezet, kreativitás, kifinomultság és hitelesség fekszenek.

Csökkenő

9 db termék

Csökkenő

9 db termék